Referencer

Drevet af kreativ energi …
At få netværk i spil, så nye netværk og muligheder opstår – sådan har jeg selv fundet vej videre i arbejds- og fritidsliv. Jeg har arbejdet frivilligt med kunst i godt 25 år
– sidemandsoplært af klassiske billedkunstnere
– selvlært af arbejdet i forskellige kunstforeninger og gallerier
– slebet til og beriget af værdifulde input fra interviews med en stribe gode kunstnere og erhvervsfolk, bl.a. Lars Nørby Johansen, tidl. adm. dir. hos Falck A/S. 
I sommeren 2016 førte netværket mig til nye samarbejdsrelationer, som dannede grundlag for etableringen af kommunikationsbureauet komkunst.dk, som i 2017 fik selskab af det mere businessrettede komwork.dk.

Læs om resultaterne her…

Februar 2021 – Billedkunstner Evi Apostolou skriver:
“Jeg er så taknemmelig for, at Inge arbejdede til skabelsen af teksten for min kunstnerprofil til bogen 101 Kunstnere 2021. Jeg synes, jeg er en kompliceret person, og min kunst afspejler min personlighed. Det er fordi jeg altid går i forskellige retninger, arbejder jeg med forskellige projekter, idéer og materialer på samme tid. Inge formåede at samle alle “puslespillene”, at kombinere dem og skrive en tekst, der inkluderer og repræsenterer alle aspekter af mit arbejde på en strålende måde. Hun var virkelig god til at lytte, forstå og hjælpe mig under vores samarbejde. Jeg synes, at Inge er en karismatisk skribent, og jeg anbefaler hende 100 procent.”
– LinkedIn, 19. februar 2021

Kunsthåndværker Lisbet Thorøe Larsen skriver: 
… Flere gange hørte jeg mig selv sige højt. Hvor er det fedt.
Det er godt nok fantastisk at læse din fortolkning af mig. Elsker den måde du tryllebinder med ord, der kan føles og ja, nærmest sanses … og hold da op, hvor har du ramt rigtigt.”
11. december 2018 

Denne anbefaling giver Lisbet Thorøe Larsen på LinkedIn:
“…Som led i fornyelsen af min hjemmeside Thoroe.nu, kontaktede jeg efter et tip fra en god kunstnerveninde, Inge Schjødt. Det igangsatte en uforglemmelig proces frem mod flere tekster til brug på min hjemmeside.

Inge lytter ind bag ved alt det, hun spørger sig frem til og hun indfanger essensen. 
Hun formulerer efterfølgende essensen så forstærket og præcist ud i hendes tekster, at du kommer til at kende dig selv, dine intentioner og processer endnu bedre. 

Inge bevidstgjorde, det der for mig, bare er. Hun og hendes formuleringer og tekster har givet mig endnu mere grobund og en stærk ny inspiration. Faktisk understøtter Inges komposition af teksterne i uhyre fin grad, den måde jeg komponerer min kunst på – mange små input, i lag, der tilsammen giver et sanseligt hele. Hendes tekstopbygning har tilført min idé om layout på hjemmesiden en ekstra dimension. Teksterne har på den måde skubbet til selve opbygningen af min kommende hjemmeside. 

Jeg anbefaler på det varmeste Inge i forbindelse med tekster til hjemmesider og i andre sammenhænge med især kunst og kunsthåndværk, som er et felt Inge tydeligvis har stor viden og erfaring med.”
Lisbet THORØE Larsen, 19. december 2018 

Se https://thoroe.nu 
……

TAK for de venlige ord!
– På genhør

En kommentar

  1. Pingback: Fra kulturkompost til kunst og kuriositeter – Lisbet Thorøe Larsen

Der er lukket for yderligere kommentarer.